logo
Captcha

OM OSS

CAMISA - SIDEN 1987

Camisa startet med søm i fjæresteinene ytterst mot havet på Frøya i Trøndelag. I snart 30 år har vi produsert tekstiler og andre profilartikler med logo og designtrykk. Dette har gitt oss god erfaring og kompetanse. I dag har vi vår produksjon i Estland, som er i vår nærhet, hvilket gir oss rask og sikker levering. I Trondheim har vi stor utstilling og showrom, administrasjon og hyggelig medarbeidere som hjelper våre kunder med riktige profil løsninger.

DIREKTE FRA FABRIKK 

Skreddersøm koster ikke skjorta er vårt mantra. Vi styrer hele prosessen, som strikking, farging, søm og trykk/brodering av logoer. Våre designere hjelper deg med å finne de beste løsninger. Dette gir oss muligheten til å skreddersy produktene uten at det koster deg skjorta!!

HVEM ANGRER PÅ KVALITET?

Da vi har kontroll på alle innsatsfaktorene i produktene, har vi også kontroll på kvaliteten i alle ledd. Vi velger blant det beste av råvarer for å sikre optimal kvalitet. Alle våre underleverandører har sin produksjon i Skandinavia og Nord Europa.

MILJØVENNLIG - ETISK – KORTREIST

Tekstilbransjen har et dårlig rykte når det gjelder miljø og arbeidsforhold. Spesielt gjelder det produksjon i Asia. Vår produksjon i Estland har de samme HMS reglene som i Norge. Som EU medlem har de også strenge EU regler. Estland liker å være og sammenligne seg som en del av Skandinavia. Estland er i vår umiddelbare nærhet som gir oss kortreste produkter.

Våre stoffer til klær har øko-tex sertifikat, og inneholder ikke skadelig kjemikaler. Vi trykker logoer og design med økologisk godkjente trykkfarger. Foruten øko-tex sertifisert bomull har vi økologisk bomull og bambus. Sistnevnte materiale har en rekke ny spennende muligheter.

PRODUKTER

Camisa startet med design og søm av T-skjorter, hvilket fortsatt er viktig produkt for oss. Vi våger å påstå at vi har Norges største utvalg av skjorter. I dag har vi utvidet vårt program til å gjelde alle typer skjorter, profil-klær og artikler. Siden starten i 1987 har vi levert noen millioner plagg til noen tusen bedrifter, lag og organisasjoner. Trykk her for å se alle produkter vi tilbyr.

Klær skaper profil - Camisa skaper sterke profilfklær!

Her er noen av våre fornøyde kunder: