Reiseutstyr

Reiseutstyr er en helt super flate å profilere bedriften på. I tillegg er reiseutstyr noe de aller fleste setter pris på å få. Dette er firmagaver som blir brukt. Kofferter, sekker, bagger og lignende er flotte gaver til både kunder, ansatte og samarbeidspartnere.

Her hos Camisa finner du et stort utvalg i forskjellig reiseutstyr som kan leveres med trykk av din logo. Velg mellom praktiske og sporty sekker til bruk på jobb eller fritid, bagger eller kofferter til forretningsreiser og ferier, praktiske PC-vesker og skuldervesker med logo og mye mer.

Alt i reiseutstyr fra Camisa kan skreddersys og tilpasses dine behov og ønsker. Enten du vil endre på farger og design, eller om du vil trykke din logo eller annet på kofferter, sekker og handlenett – er vi behjelpelige. Skreddersøm av profileringsartikler er vår ekspertise. Vi vet at alle løsninger ikke passer for alle kunder, og vi har god kunnskap om hva som fungerer og ikke. Samtidig er vi opptatt av å levere skreddersydde produkter til overkommelige priser!

Vi setter oss gjerne ned sammen med deg for å sammen utvikle løsningene som fungerer for din bedrift! Kontakt oss for en uforpliktende prat, så designer vi sammen reiseutstyret som representerer din bedrift på best mulig vis.

Søk i produkter