Diverse til reise og fritid

Hva er vel bedre enn en koffert med logo som reisepartner på bedriftsreiser? Samtidig som det ser profesjonelt ut, har en koffert med bedriftens logo høy profileringsverdi. Spesielt i bedrifter med en del reisevirksomhet er det vanlig å gi de ansatte kofferter eller annet reiseutstyr med bedriftens logo.

Her hos Camisa finner du både trillekofferter som kan leveres med logotrykk, bagger i ulike størrelser og design, kjølebager, toalettvesker og praktiske beltevesker som kan leveres med trykk av bedriftens logo. Alt er naturligvis produsert i kvalitetsmaterialer, slik at de skal vare lenge.

Kvalitet er viktig for oss i Camisa. Vi vet at profileringsartikler med bedriftens logo på forteller noe om din bedrift. Da er det viktig at artiklenes kvalitet gjenspeiler kvaliteten på det du leverer. Samtidig er det viktig at det visuelle uttrykket på profileringsartiklene er i tråd med din bedrifts visuelle uttrykk. Nettopp derfor tilbyr vi i Camisa stor grad av skreddersøm! Sammen med deg kan vi endre og tilpasse de ulike produktene, slik at de på best mulig vis representerer din bedrift.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med skreddersøm av kjølebager, bagger, beltevesker eller koffert med logo!

Søk i produkter