EarthAware™ ØKO CANVAS HANDLENETT 10L

Varekode: W801

EarthAware™ ØKO CANVAS HANDLENETT med lange håndtak fra BAG FOR LIFE. Handlenettet er av 100% organisk bomullscanvas. Dette stoffet er fra naturlig kultiverte og bærekraftig dyrkede fibervekster som gir ren økologisk bomull, for et mer bærekraftig valg. Den organiske bomullen er produsert uten kjemikalier, gjødsel eller plantevernmidler. Det brukes også mindre vann, jordkvaliteten bevares, jorderosjon begrenses, og de lokale habitatene og bøndene som dyrker det, beskyttes. Tøyposen er av kraftigere kvalitet (340 g/m²) og har grovere tekstur på overflaten. Den kommer i flere fine farger i flotte naturtoner. EarthAware™ ØKO CANVAS HANDLENETT bærer The Organic 100-merket for å inneholde 100% av det organiske råmaterialet. Den har rørformede håndtak som gjør den durabel og mer slitesterk. De lange håndtakene gjør den også enkel å bære for hånd eller henge over skulderen. Den er romslig med en kapasitet på hele 10 liter.

Vi dekorer med din logo/design. Camisa kan levere med ulike designteknikker, deriblant silketrykk, brodering, transfer trykk, m.m. Hos oss får du rimelige priser på trykk av logo/design. Vi hjelper deg å finne løsningene som passer best til din profil og ditt formål. TA KONTAKT MED OSS for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKINFORMASJON
Kapasitet:10 liter | Vekt: 340 g/m² | Størrelse: 38×42 cm | Lengde på håndtak: 67 cm | The Organic 100 – Organisk innholds standard (inneholder minimum 95%-100% organisk råmateriale) | Minstebestilling 120 stk. | Global Organic Textile Standard (GOTS)

Global Organic Textile Standard Logo 

Farger:

Airforce BlueAmberClassic RedFrench NavyGraphite GreyHvitLight GreyNaturalOlive GreenOrange rustSage GreenSvart Se alle farger Se færre farger