HANDLENETT med korte håndtak 10L

Varekode: 610.57

HANDLENETT med korte håndtak er en prisgunstig og klassisk totebag med korte håndtak. Den er praktisk og holdbar takket være korsstingene på håndtakene, som gir den stabilitet og økt motstandskraft. Korsstingene forhindrer samtidig krymping og gir lengre holdbarhet. De korte håndtakene, har en lengde på omtrent 35 cm, gir komfortabel bæring og praktisk i bruk. Anbefales kun å vaskes for hånd i lunkent vann, noe som gir enkel omsorg og langvarig bruk. Denne allsidige bagen er klar til å møte dine unike behov, uansett om det er for personlig bruk, forretninger eller markedsføring. Utforsk dine kreative muligheter med dette flotte produktet. Med over 20 tilgjengelige farger, kan du finne den perfekte nyansen som passer din profil. Med et imponerende maksimalt utskriftsområde på 30 x 30 cm kan du legge til din egen personlige touch med letthet. Egnet for broderi, silketrykk og overføringer.

Vi har rimelige priser på logomerking. Utforsk gjerne vårt sortiment om du leter etter flere produkter. Vi hjelper deg å velge riktig designteknikk til ditt formål og gir gode råd gjennom hele designprosessen.

TA KONTAKT MED OSS for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

EKSEMPLER PÅ BRUKSOMRÅDER
Turisme, Skapere/Designere, Reise, Events, Musikk Merchandise, Retail/E-tail, Promotering, Gaver, Merchandise div.

PRODUKTINFORMASJON
Handlenett med korte håndtak | Håndtakets lengde 35 cm | Størrelse 38 x 42 cm | Kapasitet: 10 liter | 140 g/m² | Materiale 100% Bomull | Trykkområde  30 x 30 cm