Sekker med logo

En sekk med bedriftens, organisasjonens eller idrettslagets logo er den ultimate gaven til ansatte, kunder og samarbeidspartnere. I tillegg er det en profileringsartikkel med god profileringsverdi, som kan brukes i mange, mange år fremover – i jobbsammenheng og på fritiden.

Hos Camisa finner du sekker i alskens varianter. Vi har både stilrene sekker med plass for pc som egner seg til bruk på jobb, sporty sekker til turer i fjell og mark, mindre sekker til småturer og sekker som er kompatible med drikkesystem.

I tillegg til sekker, har vi også skuldervesker i sortimentet. Skulderveskene er den perfekte følgesvennen til og fra jobb og møter. I skuldervesken finner du egen lomme for både pc, visittkort, penner og mer.

Alle sekker og skuldervesker kan naturligvis skreddersys etter dine ønsker. Vi kan endre på farger, trykke din logo på ønsket sted og i ønsket størrelse, samt gjøre andre tilpasninger. Uten at det koster skjorta! Vårt motto er nemlig at «skreddersøm skal ikke koste skjorta». Derfor gjør vi alt vi kan for å holde kostnadene nede, samtidig som vi opprettholder høy kvalitet.

Alle våre produkter produseres på fabrikker i Estland, som vi har et tett samarbeid med. Arbeidsforholdene på fabrikkene er gode, og miljøhensyn bli tatt i alle ledd av produksjonsprosessen, så vel som under valg av materialer.

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi sekker og skuldervesker med din bedrifts logo!

Søk i produkter