Skulderveske med logo

En PC-veske med logo må være den ultimate gaven til dine ansatte! Den kan brukes til og fra jobb og møter hver eneste dag i mange år. Hvis du i tillegg bestiller PC-vesker med trykk av bedriftens logo, kan du profilere bedriften din på en super måte. PC-vesker med logo har høy profileringsverdi, nettopp på grunn av at det er profileringsartikler som gjerne blir brukt daglig, samt hovedsakelig i profesjonelle sammenhenger.

Her hos Camisa finner du et godt utvalg i PC-vesker som kan leveres med eller uten logotrykk. Alle PC-veskene er naturligvis utformet på en slik måte at de er den perfekte følgesvenn i en travel arbeidshverdag. Veskene inneholder flere ulike lommer og rom for PC, visittkort, penner og mapper.

I tråd med vårt motto «skreddersøm skal ikke koste skjorta», kan alle PC-veskene tilpasses etter dine ønsker til en overkommelig pris. Skreddersømmen går naturligvis ikke på bekostning av verken kvalitet eller miljømessige og etiske hensyn. All vår produksjon foregår på fabrikker i Estland som vi samarbeider tett med. Derfor kan vi forsikre deg om at arbeidsforholdene på fabrikkene er gode og om at miljømessige hensyn blir tatt – i alle ledd av produksjonsprosessen.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med design og produksjon av PC-vesker som representerer din bedrift på best mulig vis!

Søk i produkter