Weekend Bag

Varekode: MO6279 Zurich

Weekend Bag i kraftig 450 g/m² vasket bomullscanvas av høy kvalitet. Det strukturerte canvaslerretet i kombinasjon med fine detaljer i kunstskinn gir baggen et luksuriøst utseende. Det sier seg kanskje selv, men det passer altså helt perfekt for en kort ferie eller en helgetur til storbyen. Denne vesken kombinerer det eksklusive med god funksjon og har et spesielt trekk som gjør den ekstra praktisk, nemlig et spesialrom for oppbevaring av ett par sko. Slik kan du enkelt pakke med deg komplette antrekk for ulike anledninger og behov. Du får lett tilgang på skoene fra utsiden som samtidig holder klærne dine rene. Bær vesken med de korte håndtakene eller bruk de justerbare og avtagbare stroppene til å bære den over skuldrene. Passer perfekt som håndbagasje.

Weekend Bag er et kvalitetsprodukt som fungerer godt som gave til bedrifter, lag og organisasjoner. Hev det hele med en brodert logo, et silketrykk i ditt design, uthevet Doming logo eller med et transfertrykk. Vi hjelper deg å finne løsningene som passer best til din profil og ditt formål.
Ta kontakt med oss for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Størrelse: 55 x 24.5 x 36 cm | Størrelse trykkflate: 11 x 7 cm (på lomme) | Materiale (utside): 450 gr/m² vasket bomull lerret med PU-detaljer | Materiale (innside): RPET 210D | Minstebestilling 20 stk.