CAMELBAK CHUTE MAG 750ml

Varekode: CAMELBAK PODIUM 0,7L DRIKKEFLASKER-1

CAMELBAK CHUTE MAG 750ml er en sølesikker drikkeflaske som passer like godt i alle situasjoner, enten du er på tur, på jobb eller trening. Chute har en praktisk skrukork som som er enkel å skru av med kun en halv omdreining. Tuten er behagelig å drikke av, og du får raskt i deg mye væske. Korken har magnetfeste på toppen slik at den kan festes til håndtaket når du drikker. Den slanke formen på flasken gjør at den ligger godt i hånden, samtidig som den passer godt i de fleste koppholdere. Den har et integrert håndtak som gjør det enkelt å feste på en karabinkrok eller bære med to fingre. Flasken setter hverken smak eller lukt på innholdet. Flasken kan enkelt fylles ved hjelp av den store åpningen. Chute kan vaskes i oppvaskmaskin. Denne flasken er for deg som er kvalitetsbevisst, vil ha noe du kjenner til og som alltid er fornøyd med produktene fra Camelbak. Vi trykker din logo/design til ditt formål. La logoen skinne helt alene eller dekorer flasken med et 360° digitalt trykk.

Vi er behjelpelig og gir gode råd i designprosessen. CAMELBAK CHUTE MAG er tilgjengelig i mange farger og andre størrelser. Spør oss for mer info.
Ta kontakt med oss for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Vekt – 144 g | Total lengde – 25 cm | Volum – 750 ml |  Materiale (CB) – TRITAN™ RENEW COPOLYESTER : 50% RECYCLED MATERIAL | Vaskeanvisning – Oppvaskmaskin