CAMELBAK EDDY+ 600ml

Varekode: CAMELBAK EDDY+ 600ml

CAMELBAK EDDY+ 600ml er en sølesikker drikkeflaske som passer like godt til trening som til arbeid. Flasken er enkel å drikke av; du vipper opp drikketuten, biter og drikker. Den kan enkelt fylles ved hjelp av den store åpningen. Flasken kan vaskes i oppvaskmaskin. Den slanke formen på flasken gjør at den ligger godt i hånden, samtidig som den passer godt i de fleste koppholdere. Den har et integrert håndtak som gjør det enkelt å feste på en karabinkrok eller bære med én finger. Flasken setter verken smak eller lukt på innholdet. Denne flasken er for deg som er kvalitetsbevisst, vil ha noe du kjenner til og som alltid er fornøyd med produktene fra Camelbak. Vi trykker din logo/design til ditt formål. La logoen skinne helt alene eller dekorer flasken med et 360° digitalt trykk.

Vi er behjelpelig og gir gode råd i designprosessen. CAMELBAK EDDY+ 600ml er tilgjengelig i mange farger og andre størrelser. Spør oss for mer info.
Ta kontakt med oss for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Vekt – 146g | Total lengde – 21,7 cm | Volum – 600 ml | Materiale (CB) – TRITAN™ RENEW COPOLYESTER : 50% RECYCLED MATERIAL Vaskeanvisning – Oppvaskmaskin