VINTAGE EMALJE KRUS 350ml

Varekode: MO9756 PLATEADO

VINTAGE EMALJE KRUS 350ml er helt enkelt et bestselgende emaljert krus i vintage design. Med en helt egen sjarme har vintage produkter som dette bare blitt mer populært, og kommet for å bli. Dette kruset har tydelige karakteristiske trekk i form av en metallring rundt kanten og kommer i dype farger som gir karakter til din profil. Krusene er lett i vekt og gjør de derfor enkel å pakke med seg/henge fast på tursekken. De passer av den grunn ekstra godt til camping, men gjør også god nytte for seg både på jobb og i hjemmet. Fordelen med emaljerte krus er at de ikke knuser dersom de skulle gå i bakken. Gjør seg dermed godt som del av servise til barn. Dette kan også være produktet for deg som ser etter gaver til ansatte eller leter etter varer for videresalg i form av merchandise. Mulighetene er mange!

VINTAGE EMALJE KRUS 350ml kan leveres både med og uten logo. Om du vil vise fram din logo/design, gjøres dette med transfertrykk. Kommer i ferdig forpakning i individuelle esker. Tilgjengelig i flere farger. Se eksempler under bilder.

Vi hjelper din bedrift, lag eller organisasjon å velge de riktige produktene, til din profil og ditt formål.
Ta kontakt med oss for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Volum: 350 ml |  Material: Keramikk | Størrelse: H 9,5 x Ø 10,2 cm | Tåler oppvaskmaskin | Leveres i kartonger på 20 stk.