MIGHTY MUG STAINLESS STEEL TERMOS

Varekode: MIGHTY MUG SOLO STAINLESS STEEL

MIGHTY MUG STAINLESS STEEL TERMOS – Koppen som ikke velter! Er du av den uheldige sorten? Den typen som ofte velter kruset med kaffe over de viktigste filene og papirene dine? Da kan dette være løsningen for deg. Perfekt på jobben eller hjemmekontoret. Redd deg selv fra pinlige og katastrofale søl, som selvfølgelig alltid havner over hele tastaturet. Denne termosen er en patentbeskyttet nyhet til alle som elsker smarte oppfinnelser. Denne termokoppen suger seg fast til underlaget og velter ikke før du virkelig tar i. Termokoppen er lett å løfte rett opp, og vanskelig å velte fra siden. Rett og slett en mektig smart oppfinnelse – The Mighty Mug! Deres Smartgrep teknologi er basert på vakuum under koppen. Dette innebærer at koppen må stå på et glatt/flatt underlag for at effekten skal være optimal. MIGHTY MUG STAINLESS STEEL TERMOS holder drikken din varm i 6t. og kald i 24t. Vi har lett tilgang på varianten i sølvfarget stål. Øvrige farger er bestillingsvare.

Alle kopper kan trykkes med logo/design. Vi kan også levere uten om ønskelig. Vi er behjelpelig og gir gode råd i designprosessen.
Ta kontakt med oss for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Materiale: Rustfritt stål | Tåler oppvaskmaskin | Mighty Mug passer perfekt i koppholderen | Termokoppene holder på varmen i 6t. og kald i 24t.