Elektronikk - Firmagaver til kunder og ansatte

Firmagaver til kunder eller ansatte kan være en utfordring. Man skal helst finne noe som alle vil sette pris på, uavhengig av alder og interesser. Samtidig skal prisen på gavene være innenfor budsjett. Noen ønsker også å finne gaver det er mulig å trykke bedriftens logo på. Det er med andre ord en hel del hensyn å ta når man skal kjøpe firmagaver.

Innen kategorien elektronikk finner du heldigvis en rekke firmagaver som oppfyller de nevnte kriteriene! Hvem vil vel ikke sette pris på et par gode hodetelefoner eller en liten DAB-radio som passer like godt på stranden som på kjøkkenbenken eller badet? Powerbank og minnepenner er også populære og praktiske gaver. En minnepenn kan du for øvrig få levert i ditt helt eget design. Enten du ønsker en minnepenn med form av et fly, en iskrem, en hammer eller noe annet som representerer din bedrift, fikser vi det!

Trådløse øretelefoner med innebygget handsfree er en annen svært populær og praktisk firmagave til kunder og ansatte. Øretelefonene kommer i en praktisk ladeboks, som vi kan trykke din bedrifts logo på.

For utendørsentusiastene har vi den ettertraktede WiFi-dronen med kamera og den svært robuste bluetooth-høyttaleren Voombox travel, som tåler både vann og støt.

Det er altså mye å velge i, så du finner garantert flere artikler som passer som firmagaver til kunder og ansatte her hos Camisa. Ta kontakt med oss for bestilling!