Reklameartikler og giveaways

Giveaways eller reklameartikler, om du vil, er både populært og effektivt. De koster svært lite per enhet, kunder og samarbeidspartnere setter stor pris på dem og profileringsverdien er mye høyere enn man kanskje skulle tro.

Vi i Camisa leverer både penner med logo og ulike typer godteri, sjokolade og drops med logo. Alle giveaways-ene og reklameartiklene kan skreddersys etter dine ønsker. Enten du ønsker å endre design og farger på innpakning, få reklameartiklene levert med ulike slagord og logo eller om du vil endre på smak – fikser vi det!

Både penner og godterier med logo er fint å ha stående fremme på arbeidsplassen, til glede og nytte for både ansatte og kunder. De er også fine som giveaways på messer og i goodiebags! Du kan i grunn legge dem igjen hvor som helst, og være trygg på at noen vil bli eksponert for din logo og sette pris på en penn eller en søtsak.

Sørg for at dine kunder tenker på deg, når de henter frem pennen med din logo fra jakkelomma si. La dem sende deg noen takknemlige tanker, når de innser at de heldigvis hadde en penn i veska. Sørg for å skape positive assosiasjoner til din virksomhet med deilige søtsaker.

Bestill kostnadseffektive reklameartikler fra Camisa. Sammen skreddersyr vi og finner løsningene som passer din bedrift! Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om giveaways og reklameartikler.