Søtsaker, snacks og drops med logo

Godterier og snacks er noe som passer til enhver anledning! I tillegg er det å servere noe godt en fin måte å profilere bedriften på, samtidig som du sørger for å skape positive assosiasjoner til din virksomhet.

Vi i Camisa kan, i samarbeid med våre samarbeidspartnere, levere et bredt utvalg innen søtsaker og snacks med logotrykk og reklamebudskap på. Hos oss finner du alt i fra drops med logo til sjokoladeruter, kjærlighet på pinne, nøtteposer, potetgullbokser og store, flotte konfektesker som leveres i innpakning etter dine ønsker.

For den som ønsker sunnere alternativer, eller som er på utkikk etter godterier og snacks til for eksempel idrettsarrangementer, kan vi by på en rekke fornuftige produkter. Foruten sukkerfri drops og mintpastiller, har vi for eksempel nøtteposer og energibarer.

Ønsker du et svært rimelig alternativ som egner seg like godt i resepsjonen som på en boligvisning eller en messe, er sjokoladeruter eller drops å anbefale.

Som nevnt, kan vi også tilby flotte konfektesker i en eske skreddersydd for deg og med innholdet du selv velger.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne søte og salte løsninger for profilering av din bedrift og pleie av dine kunder og ansatte!