RESIRKULERT HANDLENETT 13L

Varekode: PF 12053790

RESIRKULERT HANDLENETT er et kraftig nett som er svært holdbart og tåler høy slitasje. Det kraftige 210 g/m² stoffet bidrar til lang levetid og er perfekt til daglig bruk. Enten du skal til butikken, jobben, barnehagen m.m. Produsert med tanke på funksjonalitet og bærekraft. Materialmiksen består av en resirkulert bomulls- og polyesterblanding. Den resirkulerte bomullen stammer fra produksjonsrester fra tekstilfabrikker, og dette gjør nettet til et miljøvennlig valg. Nettet er utstyrt med fals og har et stort hovedrom, noe som gjør det praktisk for å bære alt fra dagligvarer til personlige eiendeler. Håndtakene har en lengde på 31 cm, noe som gir enkel bæring. Imponerende nok kan dette nettet tåle opptil 10 kg vekt, noe som gjør det robust og pålitelig. På grunn av de naturlige egenskapene til resirkulert bomull, kan fargen på nettet variere noe, noe som gir det en unik og autentisk karakter.

Leveres i fargene natur, melert; grå, blå, rød og rødbrun.

Vi har rimelige priser på logomerking. Utforsk gjerne vårt sortiment om du leter etter flere produkter. Vi hjelper deg å velge riktig designteknikk til ditt formål og gir gode råd gjennom hele designprosessen.

TA KONTAKT MED OSS for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

EKSEMPLER PÅ BRUKSOMRÅDER
Turisme, Skapere/Designere, Reise, Events, Musikk Merchandise, Retail/E-tail, Promotering, Gaver, Merchandise div.

PRODUKTINFORMASJON
Handlenett med korte håndtak | Håndtakets lengde 35 cm | Materialer 40% resirkulert bomull – 60% resirkulert polyester | 210 g/m² | Tåler opp til 10 kg | Slitesterkt