Kortholder med logo

En kortholder med logo er en flott og nyttig gave til både ansatte og kunder. Det er en gave som de aller fleste vil sette pris på, og bruke ofte. I tillegg kan det å gi bort en kortholder med bedriftens logo være en gylden mulighet til å skape positive assosiasjoner til din bedrift hos mottakeren av gaven. Hver gang vedkommende plukker kortholderen opp fra lomma, noe som ikke er sjeldent, vil han eller hun bli eksponert for din bedrifts logo.

Vi i Camisa kan levere kortholdere i ulike størrelser, design og farger med trykk av din bedrifts logo eller slagord. Velg mellom de to kortholderene Exentri Wallet og Exentri City, og skreddersy den valgte modellen ut i fra dine ønsker sammen med oss. Alle kortholderne er laget av skinn og har detaljer i rustfritt stål – en kombinasjon som utstråler kvalitet og dermed gjenspeiler den gode kvaliteten på det din bedrift tilbyr.

Exentri Wallet passer utmerket for den som ønsker seg en svært kompakt kortholder, som gir lett tilgang til kortene. Den inneholder hele seks kortlommer, hver med plass til flere kort, samt eget rom for sedler, kvitteringer og lignende.

Exentri City er en stilren og enkel kortholder som tar minimalt med plass i lommen. Den rommer tre kort, noe som er mer enn nok for de aller fleste. Exentri City har, i likhet med Exentri Wallet, en praktisk tommelfingeråpning, som gjør at du enkelt kan skyve ut kortene dine med tommelen.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å velge riktig modell og med å skreddersy den etter dine ønsker og behov!

Søk i produkter