POP-UP TOWER

Varekode: MEC TR1809

POP-UP TOWER er et sylinderformet display med din logo og design. Messeutstyr til utstilling og profilering på stand ved arrangement og event. Tårnet kan benyttes til eksponering av din merkevare, produkter, tjenester, program for eventet, markering av stasjoner og mye mer. Med en enkel monteringsanvisning er du raskt rigget og klar for det kommende arrangementet. Det følger med en stykk polybag som gjør den praktisk å transportere, samt å pakke bort for mellomlagring av stand-utstyret.

Kombiner med flere komponenter i din utstilling slik at din merkevare får en tydelig og sterk merkevareeksponering ved neste begivenhet. Se vårt utvalg av give aways og display- og messeutstyr eller bli inspirert til ditt neste event HER.

POP-UP TOWER er avrundet og grafikken du velger deles inn i tre paneler. Panelene festes til rammen på tårnet ved hjelp av magnetbånd i topp og bunn. Slik kan du enten velge å dele opp eller gå for et heldekkende design. Camisa leverer til bedriftsmarkedet, idrettslag og organisasjoner, og sender over hele landet.

Ta kontakt med oss for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKINFORMASJON
Størrelse 192 x 230 | Inkludert Polybag | Materiale i PVC | Leveringstid 3 uker fra godkjent korrektur | POP UP