BRIGHT ROLLPACK

Varekode: MO2056-16

BRIGHT ROLLPACK har høyreflekterende 190T polyestermateriale som sikrer god synlighet i trafikken. Ryggsekken har et funksjonelt design, skapt for å holde deg trygg og synlig. Den er  minimalistisk i uttrykket og sørger for at du blir lagt merke til selv under dårlige lysforhold. En praktisk og romslig sekk med en ekstra innvendig lomme med borrelåslukking som gir deg en praktisk plass til å organisere dine eiendeler. Den polstrede ryggen, stroppene og bunnen gir deg en behagelig bæreopplevelse hele dagen. Bunnen består av resirkulerte materialer.

Den er ideell for en rekke situasjoner:

  • Sykling: Øk din synlighet og trygghet når du sykler i trafikken, spesielt om natten.
  • Løping: Oppretthold synlighet når du trener utendørs.
  • Skole og Arbeid: Bruk BRIGHT ROLLPACK som din daglige ryggsekk og hold deg trygg når du går til skolen eller jobben.

BRIGHT ROLLPACK kan leveres med silketrykket logo eller design. Velg mellom tre ulike trykkposisjoner; i front under spenne, høyre eller venstre siden av stropp på toppen av sekken.

Camisa leverer rimelig logomerking til bedrifter, lag og organisasjoner. Vi hjelper deg å finne løsningene som passer best til din profil og ditt formål. Vi har og kan fremskaffe alt innen refleksprodukter – Ta en titt her for inspirasjon og spør oss om du leter etter noe helt spesielt.

TA KONTAKT MED OSS å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON