DUFFELBAG DUFFLE

Varekode: MO6940-03 YAYA DUFFLE

DUFFELBAG DUFFLE er en vanntett, funksjonell og værbestandig bag. Laget av 50C-Tarpaulin som er kjent for sin ekstreme holdbarhet og evne til å tåle tøffe forhold. Slik beskytter du enkelt klær og utstyr i vesken mot regn, snø og fuktighet. Håndtak med komfortgrep gir enkel håndtering og bæring av vesken, mens den polstrede bunnen gir ekstra beskyttelse for innholdet. Vesken har en rekke praktiske funksjoner, inkludert sidelommer med glidelås og en innerlomme med glidelås. Dette gir organisert oppbevaring for små gjenstander som nøkler, telefoner og dokumenter. Ideell til en rekke formål, inkludert sport, reise trening, fritids- og utendørsaktiviteter. Et attraktivt produkt som treffer mange, da den er svært allsidig i bruk. Rett og slett en lekker bag som gjør seg godt som gave til dine medarbeidere, samarbeidspartnere eller kunder.

DUFFELBAG DUFFLE kan leveres med silketrykket design. Gå for en subtil bedriftslogo eller et prangende design som vises. Her kan du også velge mellom flere trykkposisjoner for å øke/optimalisere merkevareeksponeringen.

Camisa leverer rimelig logomerking til bedrifter, lag og organisasjoner.
TA KONTAKT MED OSS for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Størrelse L49 x H28 x B28 cm | Materiale 50C-Tarpaulin | Farge Svart | Silketrykk | Trykkområder : topp, framside, bakside eller venstre side.

Farger:

Svart Se alle farger Se færre farger