EMALJERT STÅLKRUS KOCKUMS 370ml

Varekode: TP EMALJERAD STÅLMUGG

EMALJERT STÅLKRUS er et retroinspirert og stilfullt krus fra Kockums®. Designet gir det en særegen fremtoning som gjør koppen attraktiv og minneverdig. Kan anvendes til både varme og kalde drikker, eller i servering. Med denne koppen kan du nyte en varm kopp te ved kjøkkenbordet, morgenkaffen på altanen, kakao på tur eller hvor du enn vil ha noe vakkert å drikke av. Så er dette en riktig klassiker! Kockums emaljerte MUG har doble lag med høykvalitets emalje, som effektiv står imot smuss og flekker, og som er lett å rengjøre. Produktene tilvirkes med omsorg og nøyaktighet.

Kockums tar største mulige hensyn til mennesker og miljøet. Derfor består hver kopp av naturlige råvarer. Hvert produkt er helt unikt da emaljering er et håndverk som kan medføre små fargeskiftninger og ujevnheter. Hver kopp har sin sjarm. Kruset tåler oppvaskmaskin, men for å beholde emaljens glans anbefales håndvask.
Alt dette gjør stålkruset godt egnet til både daglig bruk og som merch for din merkevare.

EMALJERT STÅLKRUS kan tilpasses og leveres med trykket eller gravert logo til bedrifter, lag og organisasjoner og kan sende over hele landet.

TA KONTAKT MED OSS for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Materiale Stål | Størrelse H80 mm | Kapasitet 370ml | Minimumsantall 36 stk. | Maks trykkområde Ø 45mm