LAPTOP MAPPE RISE 15,6″

Varekode: RISE LAPTOMMAPPE PF 12069990

LAPTOP MAPPE RISE er en stilig mappe i solid svart med en dedikert plass for din laptop/PC og rom for ekstra oppbevaring. Laget av resirkulerte materialer. Den resirkulerte 900D GRS polyesteren gir robusthet og beskyttelse mot støt og riper i hovedrommet som lukkes med glidelås. I tillegg har baksiden et funksjonelt rom med glidelås for praktisk oppbevaring av småting som notatbøker, dokumenter eller annet tilbehør. Dette bidrar til å holde arbeidsutstyret organisert og lett tilgjengelig. Med en størrelse tilpasset 15,6″ laptop, er mappen nyttig for de som bruker standard bærbare datamaskiner.

Designet er stilrent og passer inn i ett hvert forretningsmiljø og utgjør en fin gave til ansatte i forbindelse med On-boarding. Det gjør den også godt egnet for å markedsføre bedriften i profesjonelle settinger som møter, messer og på reiser.

LAPTOP MAPPE RISE kan leveres med brodert eller trykket logo, symbol eller budskap. Camisa har et stort utvalg av PC-mapper og tilleggsutstyr med rimelig logomerking til bedrifter og organisasjoner. Spør oss om vårt utvalg og vi vil hjelpe deg å finne produktet som passer din merkevare best.

TA KONTAKT for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Materiale GRS-sertifisert Resirkulert Polyester, 900D | Farge Solid svart | Størrelse B41 x H29,5 cm | Vekt 250 gram | Trykkområde Brodering B78 x H78mm, Transfertykk B220 x H140mm