REFLEKSSELE ALLVISIBLE 360°

Varekode: MO6445

REFLEKSSELE ALLVISIBLE er en justerbar sele som sikrer 360° synlighet. Med Allvisible kan du være sikker på at du blir lagt merke til av bilister, fotgjengere og andre rundt deg. Designet med sikkerhet i tankene slik at du kan føle deg sett og trygg i mørket. Enten du går på tur med hunden, løper eller sykler til jobb vil du, med denne refleksselen, vises fra alle sider. Det justerbare båndet gjør det enkelt å tilpasse formen. Finnes i to farger; Neon Grønn og Svart. Se eksempel på trykkposisjon av logo på bilder.

Allvisible Reflekssele er ikke bare et kraftig verktøy for din personlige sikkerhet, men også et flott produkt for markedsføring. Et ideelt profilprodukt for din bedrift eller organisasjon som kan vise ditt engasjement for trafikksikkerhet. Gi dine kunder, ansatte eller samarbeidspartnere en gave som viser at du bryr deg om deres trygghet. Kombiner med flere refleksprodukter, tilpasset ulike behov, som alle ivaretar din sikkerhet – Se alle refleksprodukter her

Camisa leverer rimelig logomerking til bedrifter, lag og organisasjoner. Vi hjelper deg å finne løsningene som passer best til din profil og ditt formål.

TA KONTAKT MED OSS å tilpasse et eget pristilbud.

PRODUKTINFORMASJON
Dimensjoner L51 x B52 cm | Farger Neon Grønn og Svart | Minimumsbestilling 50 stk