THERMOS® TRAVEL PRO 400 ml

Varekode: THERMOS TRAVEL PRO STÅLTERMOSER 400 ML

THERMOS® TRAVEL PRO er en liten og lett termos i rustfritt stål. Perfekt til alle dine hverdagslige gjøremål. Unik ståltermos med et stramt snap-on lokk og trykknapp. Veldig hygienisk og lett å rengjøre. Travel Pro 0.4L har funksjonene til en tradisjonell termos, bare i liten versjon. Veier kun 190gram og er derfor lett å få plass til og ha med seg overalt. Med forseglet og lekksikkert lokk kan du trygt slippe den ned i sekken eller vesken, uten å bekymre deg for søl. Der du reiser, er Travel Pro med deg. Nyt varm kakao på utflukter, nybrygget kaffe på vei til møtet om morgenen eller fyll med beroligende te på termosen før du pendler hjemover fra jobb. Drikken holder seg varm i 8 timer og kald i 10 timer.

THERMOS® har verdensledende original-termoser siden 1904! Pålitelige og bestandige termoser som gjør det de skal; holder drikken din kald eller varm. Et godt likt produkt som gjør den perfekt som gave.

THERMOS® TRAVEL PRO kan leveres med din logo og design. Hev utrykket med en lekker lasergravert logo eller trykkmetoder med ditt design. Velg mellom ulike designteknikker som tampotrykk, gravering, silketrykk, digitaltrykk 360° eller trykk av logo på toppen av lokket.

Camisa leverer rimelig logomerking til bedrifter, lag og organisasjoner, over hele landet.

TA KONTAKT MED OSS for å tilpasse en løsning og lage et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Volum: 0,4 liter | Størrelse: H 230 mm x Ø 58 mm | Vekt 190g | Materiale : Rustfritt stål innvendig og utvendig

 

 

Farger:

MattsvartTitan (Matt) Se alle farger Se færre farger