THULE SUBTERRA RYGGSEKK 23L

Varekode: THULE SUBTERRA 15" PC SEKK 23L PF 12056990

THULE SUBTERRA RYGGSEKK er en elegant PC-sekk, perfekt for å organisere alt ditt elektroniske utstyr på reisen. Ryggsekken gir god beskyttelse ved å plassere nettbrettet i en mykt foret lomme, og en 15″ MacBook Pro® eller 15,6″ PC i den polstrede laptophylsen. En annen smart løsning er PowerPocket-funksjonen – et rom som organiserer ledninger og lar deg lade telefonen mens du er på farten. Det polstrede ryggpanelet og de pustende skulderstroppene sørger for at sekken er behagelig å bære.

Thule Subterra 23 L laptopryggsekken er en stilig, funksjonsrik ryggsekk som du kommer til å sette pris på under alle reisene som kommer. Ved lengre reiser kan du enkelt feste sekken til rullende bagasje. Her kan vi anbefale å matche med THULE SUBTERRA TROLLEY fra samme kolleksjon.

Thule er kjent for å produsere produkter av høy kvalitet, og alle produkter er testet til det ytterste. De legger vekt på både funksjonalitet og estetikk. Thule er et pålitelig merke og er et godt valg av profilprodukt for å representere merkevaren din.

THULE SUBTERRA RYGGSEKK kan dekoreres med trykket eller brodert logo/design. Camisa leverer til bedrifter, lag og organisasjoner.

TA KONTAKT MED OSS for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Størrelse L50 x B31 xD22 cm | Materiale Nylon | Farge Solid svart | Vekt 900g | Kapasitet 23L

Thule Logo / Spares and Technique / Logonoid.com

Farger:

Svart Se alle farger Se færre farger