23″ PARAPLY TRE

Varekode: KC5131 - 23" UMBRELLA CUMULI

23″ PARAPLY TRE er en bestselgende og elegant paraply med håndtak i tre. Det lekre og distinkte designet tilfører klasse til enhver spasertur. Passer til både jobb og fritid, enten du tar en promenade langs vannkanten på et resort eller iler mellom forretningsmøter i byen. Yt ekstra god service ved å stille ut paraplyer i entreen. Perfekt som profilprodukt til gjester og besøkende ved hoteller og bedrifter. Paraplyen har en spiss, et skaft og buet håndtak i tre som gir en naturlig finish. Den har markante svarte metallribber, plastspiss og automatisk åpningsfunksjon. Lukkes enkelt manuelt. Finnes i både friske og dempede klassiske farger.

23″ PARAPLY TRE kan leveres med eller uten dekor til bedrifter, lag og organisasjoner. Velg mellom ulike designteknikker; alt fra en enkel 1-farge logo i silketrykk, sublimering på hele eller deler av paraplyen. Båndet som strammer opp paraplyen kan også dekoreres. Gå for en stilfull og diskre løsning eller vær kreativ og få et stilig og karakteristisk sluttprodukt. Nå til kampanjepris!

KAMPANJEPRIS
Kr. 135/ pr. stk. inkl. trykk i 1 farge + 25 mva. ved kjøp av 50 stk.
Kr. 98/ pr. stk. inkl. trykk i 1 farge + 25 mva. ved kjøp av 250 stk.

Camisa har rimelige priser på trykk av din logo/design dersom du vil legge til flere farger og dekor. Vi har et stort utvalg av profilprodukter og hjelper deg å velge de som passer best til din profil og ditt formål. Dette er et prisestimat som gir deg en pekepinn på hva vi kan tilby.

TA KONTAKT MED OSS for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.


PRODUKTINFORMASJON
Diameter: 23″ (104 cm diameter) | Størrelse: H 890 mm x Ø 1400 mm | Materiale: Tre, PET | Min. bestilling 100 stk.