Fruit of the Loom® T-skjorte

Varekode: FRUIT OF THE LOOM - 61-082-0-1

Fruit of the Loom® T-skjorte er en av våre mest prisgunstige kampanje-T-skjorter. Original T- føles lett i vekt og er laget av finstrikket bomull. Løs og komfortabel passform. T-skjorten er forhåndskrympet og bevarer derfor fasongen bedre i vask. Fruit of the Loom® T-skjorte egner seg godt til arrangementer og som give away. Denne modellen finnes i 21 forskjellige farger og er tilgjengelig til både herre, dame og barn.

I 1871 ble Fruit of the Loom® registrert som et offisielt varemerke, noe som gjør de til et av verdens eldste merker – etablert før oppfinnelsen av lyspærer, biler og telefoner. De er nå et verdenskjent merke som tar ansvar for og jobber mot noe de kaller «Fruitfull futures» hvor gjenbruk, bærekraft, kvalitet, opphav og stil er i fokus.

KAMPANJEPRIS
Kr. 44/ pr. stk. + 25 mva. ved kjøp av 100 stk.

Vi har rimelige priser på trykk av logo/design og leverer til bedrifter, lag og organisasjoner. Camisa har et stort utvalg av profilprodukter og hjelper deg å velge de som passer best til din profil og ditt formål. Ta kontakt med oss for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Størrelser: Herre S – 3XL | Materiale: 100% bomull | 145 g/m² (White: 135 g/m²) | 100% Cotton, Heather Grey: 97% Cotton, 3% Polyester | Vi anbefaler følgende tips for å forlenge holdbarheten på trykket. Vreng plagget før vask og stryk på vrangen for å bevare trykket. Alternativt kan du legge et klede over trykket før du stryker tøyet.