ØKOLOGISK TENNISSKJORTE / POLO Inspire_°

Varekode: 500.42 501.42 ORGANIC INSPIRE POLO

ØKOLOGISK TENNISSKJORTE / POLO Inspire_° er en favoritt blant våre kortermede Poloskjorter. Den er laget i 100% sertifisert økologisk ringspunnet bomullspiké, som gir god komfort til brukeren. Inspire_° økologiske tennisskjorter består kun av bærekraftige materialer og er laget av organisk eller resirkulert bomull. Tennisskjorten er et foretrukket og allsidig plagg som kan benyttes i nesten alle type miljøer. Denne tennisskjorten passer både til fritid og som del av uniformering til bedrifter, lag og organisasjoner.

Med sitt moderne snitt og perfekte drapering sklir den rett inn i den urbane livsstilen. Den har stilrene detaljer som 2 matchende knapper, ribbestrikket krage og mansjetter på ermene. Stoffet er ringspunnet som gjør plagget mer slitesterkt og holdbart. Garnet som brukes er utrolig mykt og gir en luksuriøs følelse ved berøring mot huden. Sidesømmene sikrer god passform. Damemodellen har en lett innsvinget midje. Tilgjengelig i 20 ulike farger til både kvinner og menn. Fargene variere blant dame og herremodellen – se bilder.

KAMPANJEPRIS
Kr. 139/ pr. stk. + mva. ved kjøp av 50 stk.

ØKOLOGISK TENNISSKJORTE / POLO Inspire_° kan leveres med rimelig trykk av din logo/design. Vi har mange ulike designteknikker som du kan velge blant, eks. silketrykk, brodering eller DTG-teknikker. Vi hjelper deg å finne løsningene som passer best til din profil og ditt formål.

TA KONTAKT MED OSS for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Størrelser herrer: S – 3XL | Størrelse dame: XS-2XL | Materiale: 100% økologisk bomull (Sport Grey 90% økologisk bomull / 10% viskose) | Vekt: 170 g/m²

wash-40no-bleachdryeriron-2no-dryclean
 STANDARD 100 by OEKO-TEX®