MERKING AV DIN

MERKEVARE

Dekorasjonsteknikkene er mange og da er det lett å føle seg litt rådvill. Utforming av din logo/design har mye å si for valg av teknikk. Det samme har underlaget det skal vises på. Sammen tar vi gode vurderinger for best mulig resultat.

VELG BLANT MANGE ULIKE

DESIGN & METODER

Camisa kan levere alt av teknikker. Spør oss om råd og anbefalinger for hva som virker, basert på ditt utgangspunkt.

Applikering og brodering av logo - Camisa Profilering

Applikering

Logoikon, bokstaver, tall og elementer kan påføres ved hjelp av applikasjon og lage kule effekter. Tilpassede stoffbiter anvendes og sys deretter på plagget. Stoffet kan være i en annen struktur enn underlaget og tråden kan matche eller bidra til å skape kontrast.

Bruksområde: T-skjorter, collegegenser, m.m.

Brodering - Caps, collegegenser og klær Brodert logo - Camisa Profilering

Brodering

En brodert logo, ikon eller design gir et eksklusivt uttrykk og er merkingen med desidert lengst holdbarhet. Sting for sting sys rett på underlaget. Ikke alle logoer er like godt egnet til dette, men de som går, får ett profesjonelt og varig resultat.

Bruksområde: Jakker, fleece, Tennisskjorter, caps, luer m.m.

Lasergravering av logo, gravering med laser - Camisa Profilering

Lasergravering

En klassisk dekorteknikk som gir et eksklusivt og tidløst preg. Designet graveres inn i overflaten og lager permanent og presise markeringer. Egner seg godt for harde flater av rustfritt stål, metall eller glass.

Bruksområde: Termos, Glass, Drikkeflasker og kopper av rustfritt stål m.m.

Silketrykk - Print Screen - Camisa Profilering

Silketrykk

Silketrykk eller Screen Print er presist og har en helt enestående kvalitet og holdbarhet. Et trykk som varer og tåler gjentatt vasking. Se det hele komme til syne, når fargene trykkes rett på plagget, én farge om gangen. Det gir faktisk et overraskende mykt og detaljrikt resultat Godt egnet for logo i en eller flere rene farger.

Bruksområde: Kan trykkes på flate og avrundede gjenstander.

Silketrykk 3D - High Density print - Camisa Profilering

Silketrykk 3D

Tradisjonelt silketrykk påføres med flere lag og skaper en opphøyd effekt – et såkalt High Density Print. Dette gir en ekstra dimensjon til din logo, budskap og design. Egner seg for enkle detaljer. Bra i kombinasjon med vanlig silketrykk.

Bruksområde: T-skjorter, collegegenser, polo m.m.

Fluoriserende trykk, selvlysende logo - Camisa Profilering

Fluoriserende trykk

Et «fluorescent» trykk tilsettes selvlysende midler som gir et selvlysende preg på ditt design. Et fargesterkt motiv vil vises i mørket. Ikke beregnet for trafikksikkerhet.

Bruksområde: T-skjorter m.m

Nakke label, etikett, tag - Camisa Profilering

Nakke etikett

Med en egen etikett i nakken kan du sette din signatur på merch og arbeidsklær. Dette kan gjøres med et transfer trykk eller et vevd merke.

Bruksområde: T-skjorter, college, caps, polo m.m.

Tampotrykk på kopp og termos - Camisa Profilering

Tampotrykk

Din logo/design overføres til produktet ved hjelp av en silikonpute. Puten former seg etter overflaten og trykker ditt design på buede, runde og hule gjenstander. Tampotrykk egner seg best til harde overflater.

Bruksområder: Div. Profilprodukter, kopper/krus, flasker m.m.

Silikom og gummimerker med logo og design - Heidenreich, Turistinformasjonen, Trondheims kammermusikk festival - Camisa Profilering

Silikon og gummimerker

Merke av silikon eller gummi sys på materialet. Det skaper et taktilt og iøynefallende blikkfang som er i kontrast til underlaget. Egner seg godt til enkle design.

Bruksområde: T-skjorter, college, jakker m.m.

Pins - jakkemerke med logo - Olavsfestdagene, Trondheim Pride, RBK, NTNU- Camisa Profilering

Pins

Pins kan lages i alle størrelser, ulike formater og med alle slags motiv. En pins formstøpes eller preges med ditt design med en fantastisk gjengivelse av detaljer.

Bruksområde: Jakker, Skjorter m.m.

Vevd logo - sokker, luer, pannebånd, hansker med logo - Camisa Profilering

Veving

Logo/design veves inn i plagget slik at det blir en del av stoffet. Dette skaper en fin «Pixel-effekt» når trådene veves sammen og bygges opp lag for lag. Veving har stor fargefrihet, mange materialvalg og designmuligheter.

Bruksområde: Sokker, luer, pannebånd, votter m.m.

Vevde merker med logo og design - Olavsfestdagene, Trønderenergi, Kosmorama, Turistforeninger - Camisa Profilering

Vevde merker

Et vevd merke sys eller monteres til underlaget ved hjelp av «heat-seal» med en varmepresse. Egnet for enkle design og logoer. Merket kan formes etter din logo, som kvadratiske eller runde merker.

Bruksområde: T-skjorter, college, polo, arbeidstøy m.m.

Broderte merker med logo og design - Posten, Den norske turistforeningern, HV, Heimevernet, Brannvesen, idrettslag - Camisa Profilering

Broderte merker

Et brodert merke sys eller monteres til underlaget ved hjelp av «heat-seal» med en varmepresse. Egnet for enkle design og logoer. Merket kan formes etter din logo, som kvadratiske eller runde merker.

Bruksområde: T-skjorter, college, polo, arbeidstøy m.m.

Doming - logoetikett - klistremerke med akryltopp - Camisa Profilering

Doming

Vinylmerker med harpiks skaper en uthevet og kul effekt på logoen. Harpiksen beskytter og er ripebestandig. Kuleformede klistremerker som er vanntette, fargebestandige, UV-sikre, selvklebende og holdbare. Kan lages i nesten alle former, farger og fasonger.

Bruksområder: Nøkkelringer, penner, solbriller m.m.

Digitaltrykk rett på plagg (DTG)

Meget bra for detaljerte/kompliserte motiv med mye farger. Perfekt for foto og kunstmotiv. Meget bra gjengivelse av motiv. Trykkes rett på plagget, mykt trykk med lang levetid.

Bruksområde: T-skjorter, college, handlenett med mer.

Direct to film (DTF)

DTF (Direct to film) teknologi – trykk på klar folie som overføres til plagget med varmepresse. Myke og delikate merker som passer alle typer tekstiler. Vaskekte merker som tåler hardt bruk. Tillater fullfarge foto, grafikk, logo, tekster og tall. Fantastisk kvalitet og strekk.

Bruksområde: T-skjorter, college, handlenett m.m.
Godt egnet til: Sport og friluft, Jakt og fiske, Arbeidstøy, Fritidsklær, Russeklær, Profilering, Arrangementer, Messer, Barn og idrett.

Transfer trykk

Trykt merke som varmes på plagg – godt egnet for små og fine detaljer. Mykt trykk med lang levetid.

Bruksområde: T-skjorter, college, polo, skjorter arbeidstøy, hodeplagg med mere.

Flock Trykk

Trykk, på folie som varmes på. Bra for små serier og små logoer, bra gjengivelse av motiv. Ikke godt egnet for store motiv da trykket ikke puster. Litt plast følelse, men på små logoer blir det bra.

Bruksområde: T-skjorter, college, polo, skjorter arbeidstøy med mere.

Folie med digital trykk

Trykk på folie som varmes på. Bra for små serier og små logoer, bra gjengivelse av motiv. Ikke godt egnet for store motiv da trykket ikke puster. Litt plast følelse, men på små logoer blir det bra.

Bruksområde: T-skjorter, college, polo, skjorter arbeidstøy med mere.

Blockout folie

Brukes på Softshell for å unngå fargeendring av logo.

Bruksområde: Softshell.

Kunstlær merker

Lær imitasjon merker, best med enkle design.

Bruksområde: T-skjorter, college jakker med mere.

Sublimering

Brukes på polyester, gjerne sports-plagg (samt Camisa BOMULLSNETT!) Gir meget god gjengivelse av motiv og mulighet for trykk over det hele. Mykt og slitesterkt.

Bruksområde: T-skjorter, treningsklær samt Camisa handlenett med mer.