MERKING AV DIN

MERKEVARE

Dekorasjonsteknikkene er mange og da er det lett å føle seg litt rådvill. Utforming av din logo/design har mye å si for valg av teknikk. Det samme har underlaget det skal vises på. Sammen tar vi gode vurderinger for best mulig resultat.

VELG BLANT MANGE ULIKE

DESIGN & METODER

Camisa kan levere alt av teknikker. Spør oss om råd og anbefalinger for hva som virker, basert på ditt utgangspunkt.

Silketrykk - Print Screen - Camisa Profilering

Silketrykk

Silketrykk eller Screen Print er presist og har en helt enestående kvalitet og holdbarhet. Et trykk som varer og tåler gjentatt vasking. Se det hele komme til syne, når fargene trykkes rett på plagget, én farge om gangen. Det gir faktisk et overraskende mykt og detaljrikt resultat Godt egnet for logo i en eller flere rene farger.

Bruksområde: Kan trykkes på flate og avrundede gjenstander.

DTG trykk - Direct to garment - trykkteknikk - Camisa Profilering

Digitaltrykk rett på plagg (DTG)

DTG fungerer meget bra til kompliserte motiver med mange farger. Perfekt for foto og kunstmotiv. Denne teknikken printer direkte på plagget og gir en utrolig detaljert gjengivelse av ditt design. Trykket blir mykt og har lang levetid.

Bruksområde: T-skjorter.

Brodering - Caps, collegegenser og klær Brodert logo - Camisa Profilering

Brodering

En brodert logo, ikon eller design gir et eksklusivt uttrykk og er merkingen med desidert lengst holdbarhet. Sting for sting sys rett på underlaget. Ikke alle logoer er like godt egnet til dette, men de som går, får ett profesjonelt og varig resultat.

Bruksområde: Jakker, fleece, Tennisskjorter, caps, luer m.m.

Silketrykk 3D - High Density print - Camisa Profilering

Silketrykk 3D

Tradisjonelt silketrykk påføres med flere lag og skaper en opphøyd effekt – et såkalt High Density Print. Dette gir en ekstra dimensjon til din logo, budskap og design. Egner seg for enkle detaljer. Bra i kombinasjon med vanlig silketrykk.

Bruksområde: T-skjorter, collegegenser, polo m.m.

DTF Trykk - Digital print direct to film - Folie - Camisa Profilering

Direct to film (DTF)

DTF (Direct to film) teknologi – trykk på klar folie som overføres til plagget med varmepresse. Myke og delikate merker som passer alle typer tekstiler. Vaskekte merker som tåler hardt bruk. Tillater fullfarge foto, grafikk, logo, tekster og tall. Fantastisk kvalitet og strekk.

Bruksområde: T-skjorter, college, handlenett m.m.
Godt egnet til: Sport og friluft, Jakt og fiske, Arbeidstøy, Fritidsklær, Russeklær, Profilering, Arrangementer, Messer, Barn og idrett.

Sublimering - heldekkende trykk - Sublimert drakt - Sublimert T-skjorte - Camisa Profilering

Sublimering

Sublimering er et høykvalitets, langvarig og heldekkende trykk av bilder og grafikk. Egner seg spesielt godt for tekstiler av bomull og polyester, samt harde overflater som keramikk, metall og plast. Teknikken gir skarpe og livaktige bilder med høy oppløsning. Farger og motiv er holdbart og motstandsdyktig mot falming, riving eller avskaling, noe som gir det lang levetid. Mykt og slitesterk resultat.

Bruksområde: T-skjorter, treningsklær, Camisa handlenett, paraplyer, klistremerker, krus med mer.

Fluoriserende trykk, selvlysende logo - Camisa Profilering

Fluoriserende trykk

Et «fluorescent» trykk tilsettes selvlysende midler som gir et selvlysende preg på ditt design. Et fargesterkt motiv vil vises i mørket. Ikke beregnet for trafikksikkerhet.

Bruksområde: T-skjorter m.m

Applikering og brodering av logo - Camisa Profilering

Applikering

Logoikon, bokstaver, tall og elementer kan påføres ved hjelp av applikasjon og lage kule effekter. Tilpassede stoffbiter anvendes og sys deretter på plagget. Stoffet kan være i en annen struktur enn underlaget og tråden kan matche eller bidra til å skape kontrast.

Bruksområde: T-skjorter, collegegenser, m.m.

Nakke label, etikett, tag - Camisa Profilering

Nakke etikett / trykk

Med en egen etikett eller trykk i nakken kan du sette din signatur på merch og arbeidsklær. Dette kan gjøres med et transfer trykk eller et vevd merke.

Bruksområde: T-skjorter, college, caps, polo m.m.

Silikom og gummimerker med logo og design - Heidenreich, Turistinformasjonen, Trondheims kammermusikk festival - Camisa Profilering

Silikon og gummimerker

Merke av silikon eller gummi sys på materialet. Det skaper et taktilt og iøynefallende blikkfang som er i kontrast til underlaget. Egner seg godt til enkle design.

Bruksområde: T-skjorter, college, jakker m.m.

Lasergravering av logo, gravering med laser - Camisa Profilering

Lasergravering

En klassisk dekorteknikk som gir et eksklusivt og tidløst preg. Designet graveres inn i overflaten og lager permanent og presise markeringer. Egner seg godt for harde flater av rustfritt stål, metall eller glass.

Bruksområde: Termos, Glass, Drikkeflasker og kopper av rustfritt stål m.m.

Tampotrykk på kopp og termos - Camisa Profilering

Tampotrykk

Din logo/design overføres til produktet ved hjelp av en silikonpute. Puten former seg etter overflaten og trykker ditt design på buede, runde og hule gjenstander. Tampotrykk egner seg best til harde overflater.

Bruksområder: Div. Profilprodukter, kopper/krus, flasker m.m.

Doming - logoetikett - klistremerke med akryltopp - Camisa Profilering

Doming

Vinylmerker med harpiks skaper en uthevet og kul effekt på logoen. Harpiksen beskytter og er ripebestandig. Kuleformede klistremerker som er vanntette, fargebestandige, UV-sikre, selvklebende og holdbare. Kan lages i nesten alle former, farger og fasonger.

Bruksområder: Nøkkelringer, penner, solbriller m.m.

Vevd logo - sokker, luer, pannebånd, hansker med logo - Camisa Profilering

Veving

Logo/design veves inn i plagget slik at det blir en del av stoffet. Dette skaper en fin «Pixel-effekt» når trådene veves sammen og bygges opp lag for lag. Veving har stor fargefrihet, mange materialvalg og designmuligheter.

Bruksområde: Sokker, luer, pannebånd, votter m.m.

Vevde merker med logo og design - Olavsfestdagene, Trønderenergi, Kosmorama, Turistforeninger - Camisa Profilering

Vevde merker

Et vevd merke sys eller monteres til underlaget ved hjelp av «heat-seal» med en varmepresse. Egnet for enkle design og logoer. Merket kan formes etter din logo, som kvadratiske eller runde merker.

Bruksområde: T-skjorter, college, polo, arbeidstøy m.m.

Broderte merker med logo og design - Posten, Den norske turistforeningern, HV, Heimevernet, Brannvesen, idrettslag - Camisa Profilering

Broderte merker

Et brodert merke sys eller monteres til underlaget ved hjelp av «heat-seal» med en varmepresse. Egnet for enkle design og logoer. Merket kan formes etter din logo, som kvadratiske eller runde merker.

Bruksområde: T-skjorter, college, polo, arbeidstøy m.m.

Pins - jakkemerke med logo - Olavsfestdagene, Trondheim Pride, RBK, NTNU- Camisa Profilering

Pins

Pins kan lages i alle størrelser, ulike formater og med alle slags motiv. En pins formstøpes eller preges med ditt design med en fantastisk gjengivelse av detaljer.

Bruksområde: Jakker, Skjorter m.m.

Transfer trykk - egnet for små logoer og symboler - Trykkteknikk - Camisa Profilering

Transfer trykk

Transfertrykk brukes for å overføre grafikk fra film til tekstilet ved hjelp av en varmepresse. Trykket smelter inn i stoffet og etterlater et crisp og detaljrikt trykk. Godt egnet for små logoer, tekst og symboler. Mykt trykk med lang levetid.

Bruksområde: T-skjorter, college, polo, skjorter arbeidstøy, hodeplagg med mer.

Flock Trykk

Trykk, på folie som varmes på. Bra for små serier og små logoer, bra gjengivelse av motiv. Ikke godt egnet for store motiv da trykket ikke puster. Litt plast følelse, men på små logoer blir det bra.

Bruksområde: T-skjorter, college, polo, skjorter arbeidstøy med mere.

Blockout folie

Brukes på Softshell for å unngå fargeendring av logo.

Bruksområde: Softshell.

Kunstlær merker

Lær imitasjon merker, best med enkle design.

Bruksområde: T-skjorter, college jakker med mere.