SKREDDERSØM

UTVIDER DINE MULIGHETER

Camisa kan skreddersy tekstiler og lage spesialproduksjoner. Da handler du direkte fra produsent, med topp kvalitet og uten fordyrende mellomledd. Vi har full kontroll på hele linja fra strikking, farging og søm til ferdig dekor. Dette gjør oss i stand til å sy på spesialmål, lage unike detaljer, finne din farge, i ønsket modell eller passform. Fortell oss gjerne om ditt neste prosjekt, så ser vi nærmere på om «skreddersøm» kan være veien å gå.

GODE GRUNNER TIL Å VELGE

SKREDDERSØM FRA CAMISA

LEVERT DIREKTE FRA PRODUSENT

Produksjonen gir deg skreddersøm med topp detaljhandelskvalitet på alle produkter. Med Camisa som produsent får du alt levert direkte og unngår fordyrende mellomledd.

ETISK PRODUKSJON

Du kan forvente høy standard! Fra tråd og materialvalg til samarbeidspartnere med samme strenge EU-krav til arbeidsforhold og HRS-regler som i Norge.

KORTREIST

Vi benytter kvalitetsmaterialer fra vår samarbeidspartner i Danmark og syr alt på bestilling i egne produksjonslokaler i Nord-Europa. 

SKAP UNIKE PRODUKTER

Spesialtilpassede arbeidsklær, Limited Edition merch, genser til kick-off, handlenett til LP-plater eller arkitektfirmaets A3-skisser. Vi lager akkurat det du trenger. 

EKSPERTISE OG GOD SERVICE

Dette kan vi ut til fingerspissene og har teamet med kompetansen du trenger. Med god veiledning og tett oppfølging sikrer vi det beste resultatet. 

HØY KVALITET TIL FORNUFTIG PRIS

Skreddersøm koster ikke skjorta! Vi tilbyr høy kvalitet, med stor valgfrihet, til svært fornuftige priser. Utover dette setter du grensen for hva du ønsker å oppnå. 

KVALITETSMATERIALE

Vi benytter råmaterialer av høy kvalitet laget av deilig myk bambus eller 100% økologisk kjemmet bomull. Stoffet har GOTS og STANDARD 100 av OEKO-TEX®-sertifisering. Dette sikrer at materialet består av minimum 70 % naturlig dyrkede fibre, samt at regler og forskrifter følges med hensyn til miljømessige og sosiale aspekter.

GODE FRAKTAVTALER

Hvert prosjekt er sitt eget, og produksjonstiden vil naturlig variere i henhold til ulike krav og forespørsler. Når korrekturen er godkjent, garanterer vi hurtig og rimelig levering med godt utarbeidede fraktavtaler i bunnen. Dette gjør sending til europeiske land enkelt, men også globalt, med mulighet for Express.

IDÉFASE

ALT STARTER MED EN IDÉ

En skisse, en logo, en farge eller et behov. Når du ikke finner det du trenger kan vi hjelpe deg å lage det med skreddersøm, og slik kan du skape helt unike plagg til din merkevare. 

DETALJER

SKAPER HELHET

Detaljene forteller din historie. Et trykk kan påføres stoffet før plagget sys sammen og gir deg valgfri plassering. En kontrastfarge på glidelåser, søm, snøre, ermer eller mansjetter forsterker uttrykket. Ønsker du lommer? Egen label i nakken? Effekt på logo? Mulighetene er mange og alt kan skreddersys, ned til hver minste detalj!

Skreddersøm - Collegegenser - Camisa Profilering
Camisa Green - Skreddersøm av tekstiler - Skreddersydde klær - Spesialproduksjon - Camisa Profilering

Vår egen tekstilproduksjon, CAMISA GREEN, er økologisk, kortreist og etisk produsert, noe som garanterer høy kvalitet og bærekraftighet for din visuelle identitet. Bli inspirert av vår basekolleksjon som gir deg et solid utgangspunkt for å skape egne profilprodukter eller hør med oss om spesialproduksjon. Minimumsbestilling Skreddersydde gensere min. 50 stk. / T-skjorter min.100 stk.