Skreddersøm

SKREDDERSØM

UTVIDER DINE MULIGHETER

Camisa kan skreddersy tekstiler og lage spesialproduksjoner. Da handler du direkte fra produsent, med topp kvalitet og uten fordyrende mellomledd. Vi har full kontroll på hele linja fra strikking, farging og søm til ferdig dekor. Dette gjør oss i stand til å sy på spesialmål, lage unike detaljer, finne din farge, i ønsket modell eller passform. Fortell oss gjerne om ditt neste prosjekt. 

IDÉFASE

ALT STARTER MED EN IDÉ

En skisse, en logo, en farge eller et behov. Når du ikke finner det du trenger kan vi hjelpe deg å lage det. Slik kan du skape helt unike plagg til din merkevare. 

DETALJENE TELLER

Detaljene forteller din historie. Et heldekkende trykk påføres stoffet før plagget sys sammen. En kontrastfarge på glidelåser, søm, snøre, ermer eller mansjetter. Ønsker du lommer? Egen label i nakken? Effekt på logo? Mulighetene er mange! Og alt kan skreddersys, ned til hver minste detalj!

DETALJER

HVORFOR VELGE

SKREDDERSØM FRA CAMISA?

TOPP KVALITET

Produksjonen gir deg topp detaljhandelskvalitet på alle produkter. Med Camisa som produsent får du alt levert direkte og unngår fordyrende mellomledd.

KUN DE BESTE RÅVARER

Du kan forvente høy standard på alle komponenter i plagget. Fra tråd og materialvalg til ferdig merking og følelsen det gir når du tar det i bruk. 

BARE FORDI DU KAN

Du kan lage alt du vil og bare fantasien setter grenser. En gimmick og et statement som skaper blest og styrker din merkevares posisjon. 

SKAP UNIKE PRODUKTER

Spesialtilpassede arbeidsklær, Limited Edition merch, genser til kick-off, handlenett til LP-plater eller arkitektfirmaets A3-skisser. Vi lager akkurat det du trenger. 

EKSPERTISE OG GOD SERVICE

Dette kan vi ut til fingerspissene og har teamet med kompetansen du trenger. Med god veiledning og tett oppfølging sikrer vi det beste resultatet. 

HØY KVALITET TIL FORNUFTIG PRIS

Skreddersøm koster ikke skjorta! Vi tilbyr høy kvalitet, med stor valgfrihet, til svært fornuftige priser. Utover dette setter du grensen for hva du ønsker å oppnå. 

KVALITETSMATERIALE

Stoffet som benyttes har GOTS og STANDARD 100 av OEKO-TEX®-sertifisering. Et GOTS-sertifikat sikrer at produktet er laget av minimum 70 % naturlig dyrkede fibre, samt at regler og forskrifter følges med hensyn til miljømessige og sosiale aspekter.