Om oss

Profiltøy siden 1987

Camisa startet med søm i fjæresteinene ytterst mot havet på Frøya i Trøndelag. I snart 30 år har vi produsert tekstiler og andre profilartikler med logo og designtrykk. Dette har gitt oss lang erfaring og god kompetanse.

Skreddersøm koster ikke skjorta

Skreddersøm koster ikke skjorta er vårt mantra. Vi styrer hele prosessen, som strikking, farging, søm og trykk/brodering av logoer. Våre designere hjelper deg med å finne de beste løsninger. Dette gir oss muligheten til å skreddersy produktene.

Miljøvennlig - etisk - kortreist

Da vi har kontroll på alle innsatsfaktorene i produktene, har vi også kontroll på kvaliteten i alle ledd. Vi velger blant det beste av råvarer for å sikre optimal kvalitet. Alle våre underleverandører har sin produksjon i Skandinavia og Nord Europa.

Om Camisa

Camisa startet med design og søm av T-skjorter, hvilket fortsatt er viktig produkt for oss. Vi våger å påstå at vi har Norges største utvalg av t-skjorter. I dag har vi utvidet vårt sortiment til å gjelde alle typer skjorter, profil-klær og artikler. Siden starten i 1987 har vi levert noen millioner plagg til mange tusen bedrifter, lag og organisasjoner. Deriblant NTNU, Rockheim, Feminalen, UKA Kulturfestival, Rosendal Teater, Heidenreich m.m.

Tekstilbransjen har et dårlig rykte når det gjelder miljø og arbeidsforhold. Vår egen produksjon i Estland har de samme HMS reglene som i Norge. Som EU medlem har de også strenge EU regler. Estland liker å være og sammenligne seg som en del av Skandinavia. Estland er i vår umiddelbare nærhet som gir oss kortreiste produkter.

Våre stoffer til klær har øko-tex sertifikat, og inneholder ikke skadelig kjemikaler. Vi trykker logoer og design med økologisk godkjente trykkfarger. Foruten øko-tex sertifisert bomull har vi økologisk bomull og bambus. Sistnevnte materiale har en rekke ny spennende muligheter.

Skreddersøm koster ikke skjorta! Velkommen til Camisa!