Referanser

HEIDENREICH

Vi har over flere år benyttet oss av Camisa som leverandør på profilartikler. En av mange fordeler er et bredt spekter av produkter samt at de er flinke til å komme med alternative forslag i ulike prisgrupper. I tillegg er de gode til å følge opp, leveringer kommer når de skal og produktene har den kvaliteten vi er blitt lovet.

Vi har gjennom årene i samarbeid med Camisa laget alt fra T-skjorter, hettegensere, luer, multihalser, palletrekk, beach flag, bannere og en rekke firmagaver og giveaways.

KJETIL GRØNBAKKEN - Markedssjef
Heidenreich AS - Spesialist innen VVS, VA & Varme

ROCKHEIM

Rockheim – Det nasjonale museet for populærmusikk har samarbeidet med Camisa siden åpningen av museet i 2010.
Camisa har produsert arbeidsklær for våre museumsverter, som T-skjorter og hettejakker. I tillegg har de hjulpet museumsbutikken med å utvikle egenprodusert merchandise som T-skjorter, handlenett, memospill og penner. Vi er stolte over å nesten daglig selge T-skjorter og handlenett med høy kvalitet på både trykk og tekstiler.

Camisa, ved Jan Raphael, har gitt – og gir oss veldig god service i prosessen med å utvikle salgbare produkter, som i tillegg til å bidra til økt omsetning, også gir Rockheim god reklame. De få gangene vi har vært misfornøyd med noen trykk, har vi fått tilbud om ny produksjon eller annen kompensasjon vi har blitt enig om.

CHRISTIN HOFF - Butikkleder
Rockheim - Det nasjonale museet for populærmusikk

AKADEMIKA

Vi i Akademika benytter Camisa sin ekspertise til å produsere og levere bekledning med NTNU profil for salg i våre bokhandlere. Tekstilene er i god og bærekraftig kvalitet med fin passform og samarbeidet med Jan er upåklagelig. Han er svært tilgjengelig og gir den beste servicen. Vi er veldig godt fornøyd med det samarbeidet vi har med Jan og Camisa.

KARIANNE SÆTHER - Regionleder
Akademika Trondheim
NTNU college genser

UKA

Vi i UKA-21 har vært veldig fornøyd med samarbeidet vårt med Camisa. Ettersom UKA er organisert av studenter som ofte ikke er vant med å jobbe i en så stor skala, er det ekstra viktig å ha god kommunikasjon med leverandører.

Dette føler vi Camisa leverte på, både ved å være raske til å svare på henvendelser, hjelpe til med å velge ut riktige produkter, samt gi realistiske frister. Det kan fort oppstå kaos når man prøver å arrangere festival, men jeg føler personlig at Camisa gjorde det litt lettere!

HELGE HVEEM HOLTESTAUL
Effektdesignansvarlig UKA-21 - Kulturfestival i Trondheim