Arbeidsklær

Synlighetsklær og arbeidsklær med logo kjøper du hos Camisa! Vi vet at slitesterke, synlige arbeidsklær er viktig på arbeidsplassen. Derfor får du kun det beste når du handler hos oss – både når det gjelder kvalitet og pris. Alle arbeidsklærne er laget for å vare lenge og for å tåle tøff bruk – og prisene på klærne er mer enn overkommelige.

Arbeidsbuksene kommer med et stort antall praktiske lommer og hekter for oppbevaring av verktøy og lignende. Synlighetsjakkene kommer også med praktiske lommer, og avtagbar hette.

Vårt motto er: «skreddersøm skal ikke koste skjorta». Dette betyr at vi streber etter å kunne levere akkurat det du ønsker, til en god pris. Vi leverer arbeidsklær med din bedrifts logo i det designet som representerer din bedrift på best mulig vis.

Enten du trenger arbeidsklær til en rørleggerbedrift, tømrervirksomheten din, et malerfirma eller annen bedrift innen bygg og anlegg – kan vi i Camisa levere!

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med design og produksjon av arbeidsklær til din bedrift.

PS! Se også vårt store utvalg i spennende firmagaver. Her finner du alt i fra termoser og drikkeflasker til håndklær, lommebøker og droner – som kan leveres med eller uten trykk av din bedrifts logo.