Hotell, restaurant og kjøkken

Alle som jobber i hotell- og restaurantbransjen vet hvor viktig det er med gode arbeidsklær. I tillegg til at klærne skal se bra ut og representere bedriften på en god måte, er det høyst nødvendig at klærne er behagelige og praktiske i bruk. I løpet av en hektisk arbeidshverdag skal man gjerne både løpe, gå og løfte. Det blir vanskelig i ubehagelige klær.

Samtidig som at arbeidsuniformen skal se bra ut og være god å ha på, må den også være slitesterk. Et arbeidsantrekk skal tåle litt røff bruk og søl, den skal tåle å bli brukt mange, mange ganger!

Heldigvis oppfyller arbeidsklærne fra Camisa alle disse kriteriene. Arbeidsuniformene du bestiller hos oss er produsert i gode, holdbare materialer som tåler en krevende arbeidshverdag. Samtidig er materialene valgt med tanke på at plaggene skal holde seg pene og glatte, slik at de ansattes klær bidrar til å representere bedriften på best mulig måte.

Vi i Camisa vet også at visuell profil er viktig. Det tar seg rett og slett dårlig ut med limegrønne uniformer i en bedrift med blå fargeprofil. Derfor tilbyr vi skreddersøm av arbeidsuniformer til en overkommelig pris. Du velger naturligvis både passform, farge og eventuell plassering av din bedrifts logo på antrekkene.

Ta kontakt med oss i Camisa, så hjelper vi deg med skreddersøm av arbeidsklær til ditt hotell eller din restaurant!