POLO / PIQUE UNISEX 60 FP

Varekode: 1270 FP-1

POLO / PIQUE UNISEX 60 FP er en bestselgende skjorte som tåler vask opp til 60°C. Trenger du uniformering til din bedrift? Da er dette et godt valg i enhver arbeidsgarderobe. Den egner seg for øvrig like godt som hverdags-/fritidstøy. Polo-/Piqueskjorten er laget av ringspunnet polybomull som er mer durabel enn vanlig bomull. Dette gjør den mer langvarig i bruk og forårsaker mindre krymping i vask. Med 220 g/m² får du også et tykkere stoff som bidrar til hardførheten i plagget. Kombinasjonen av bomull og polyester gjør den i tillegg til en mer slitesterk, myk og behagelig pique. Den har tre knapper i matchende farge, ribbet krage og ermebånd som bevarer passformen. Forsterkede sømmer sydd med tvillingsøm. Et lettstelt produkt. Finnes i flere farger; fra klassiske basisfarger til spreke knallfarger. Kan tørkes i tørketrommel.

Besøk vårt visningsrom for å ta en nærmere titt på produktene. Vi leverer med rimelig logomerking til din private bedrift, klubber eller kommunale organisasjoner. Sammen går vi gjennom mulighetene blant de ulike designteknikkene og gir gode råd i designprosessen.
TA KONTAKT MED OSS for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Materiale: 50% Polybomull, 50% Polyester | Størrelse XS – 5XL | Vekt 220 g/m² | Vask 60°C | Tørketrommel | Easy Care | Unisex

Farger:

AnthraciteBordeauxFuchsiaLight GreenLilacNavyRoyal BlueSky BlueTurquoiseWhite Se alle farger Se færre farger