CAMISA ØKOLOGISK HETTEJAKKE

Varekode: 586 CAMISA RIGA ØKOLOGISKE HETTEJAKKER

CAMISA ØKOLOGISK HETTEJAKKE med glidelås og raglanermer. Laget i økologisk bomullsjersey av beste kvalitet. Jersey-stoffet er strekkbart, men holder samtidig godt på passformen. Dette gir god bevegelighet, føles mykt og komfortabelt. Jakken har skråstilte og praktiske lommer. Foret hette med justerbare snører. Glidelåsen er kraftig. Raglanermer er en karakteristisk søm fra underarm og opp til kragen. Leveres med standard farger. Velg om snøret skal være matchende eller i en kontrastfarge. CAMISA ØKOLOGISK HETTEJAKKE er skreddersydd på egen tekstilfabrikk – Den har blitt et etterspurt produkt og er derfor en naturlig del av vårt standard sortiment.

Med CAMISA SKREDDERSØM er mulighetene mange. Vi kan levere unike plagg til din bedrift, lag eller organisasjon. Økologiske hettejakker sys på bestilling i både herre- og damemodell. Velg blant våre ferdig produserte og populære produkter eller gjøre justeringer slik at det passer perfekt til din profil! Vi kan sy på spesialmål, gjøre tilpasninger på glidelås, snøre og levere med og uten lommer. Den kan leveres ensfarget, eller med flere farger på for eksempel ermer eller kontrast søm på tråd. Ved større bestillinger (ca.150 stk.) kan vi levere i akkurat de fargene du ønsker.

Camisa har rimelige priser på logomerking. Du kan velge mellom designteknikker som silketrykk, digitaltrykk eller folie. Sublimering/heldekkende trykk kan gjøres på hvit farge. Vi hjelper deg å velge de som passer best til din profil og ditt formål.

TA KONTAKT MED OSS for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Størrelser: XS – 4XL | Materiale: 95% Økologisk Bomull 5% Elastan | Vekt: 300 g/m² | Vask opp til 40°C | Standard farger: hvit, svart, marine blå, mørk grå, gråmelert, aqua | Minimumsbestilling standard farger 50 stk. | Velg egen farge fra 150 stk.

Farger:

AquaGråmelertHvitMarineMørk gråSvart Se alle farger Se færre farger
Se målskjema