WATERPROOF SOFTSHELL SAFETY COAT

Varekode: FR 950.33 / R475X

WATERPROOF SOFTSHELL SAFETY COAT fra RESULT® SAFE GUARD er en komfortabel vind- og vanntett sikkerhetsjakke. Utformet for å holde deg synlig og trygg på arbeidsplassen. Med klasse 2-sertifisering etter de høyeste standardene (EN ISO 20471), oppfyller denne jakken de strenge sikkerhetskravene. Komfort er nøkkelen til produktivitet. Softshelljakken har et mykt, quiltet fôr som gir deg både varme og en luksuriøs følelse. Den har også justerbar foldbar hette, høy krage og elastiske mansjetter for å sikre en komfortabel passform som kan tilpasses dine behov. Med en full glidelås med stormklaff, teipede sømmer og flere lommer, inkludert glidelåslommer foran, en brystlomme med glidelås og en innerlomme, har denne jakken alt du trenger for å holde verktøy og personlige eiendeler organisert og lett tilgjengelig.

WATERPROOF SOFTSHELL SAFETY COAT er godt egnet for tilpasning med din logo eller design. Dette gjør den til den ideelle løsningen for å fremme ditt merke eller din bedrift samtidig som du gir dine ansatte pålitelig sikkerhetsutstyr.

Camisa leverer rimelig logomerking til bedrifter, lag og organisasjoner. Vi hjelper deg å finne løsningene som passer best til din profil og ditt formål.

TA KONTAKT MED OSS å tilpasse et eget pristilbud.

PRODUKTINFORMASJON
Størrelse S-4XL | Materiale ytre 100% Polyester / Midterste lag vanntett (8000 mm)  / Linning 100% Polyester (quiltet) | Pustende (3000 g/m² in 24h) | Vindtett TPU membran | Fluoriserende Orange/Black el. Yellow/Black

Result Safe-Guard