Skjorter med logo

En skjorte med logo fungerer utmerket, både som en del av arbeidsantrekket og som en profileringsartikkel i seg selv. En skjorte kan brukes i de aller fleste sammenhenger. Den kan dresses opp eller ned, og kan dermed være en del av antrekket ved både formelle og uformelle anledninger.

Når du kjøper skjorter med logo eller trykk hos Camisa, får du dem levert akkurat slik som du ønsker. Vårt mantra er at «skreddersøm skal ikke koste skjorta». Dette innebærer at vi gjør tilpasninger og endringer etter dine innspill, uten at prisen på skjortene blir urimelig høy.

Samtidig er det viktig for oss at fokuset på skreddersøm og gode priser ikke går på bekostning av kvalitet. Både sluttproduktet og alle ledd i produksjonsprosessen skal gjennomsyres av kvalitet. Hensyn til miljø og arbeidsforhold tas på alvor. Materialvalg og valg av produksjonssted er gjort med dette i tankene. Vi produserer skjorter og alt annet i profileringsartikler i Estland, på fabrikker vi har tett samarbeid med. I tillegg kommer skjortene i miljøvennlige materialer, blant annet har vi et utvalg skjorter i økologisk bomull.

Ta kontakt med oss for bestilling av skjorter med logo, så hjelper vi deg med design og skreddersøm av skjortene som representerer din bedrift på best mulig vis.

PS! Sjekk også ut våre populære piqueskjorter med logo.