Treningstøy med logo

Treningstøy med logo kjøper du hos Camisa! Hos oss får du treningstøy og fritidsklær med din bedrifts eller ditt idrettslags logo i gode materialer, til fine priser. Dette er gaver de ansatte garantert vil sette pris på, og bruke. Treningstøyet fra Camisa fungerer også utmerket som drakter til idrettslaget.

Vi er stolte av vårt brede sortiment innen treningstøy. Hos oss finner du alt i fra tekniske t-skjorter til fritidsbukser. Enten du trenger sporty treningstøy med logo til trening på senter, fritidsklær til bruk på turer ute eller behagelige joggebukser som kan brukes både på sofaen og på trening – finner du det hos Camisa.

Det er viktig for oss i Camisa å levere profilklær og artikler som er produsert på en måte vi kan stå inne for. Derfor har vi valgt fabrikker hvor arbeidsforholdene er gode og hvor miljøet blir hensyntatt i produksjonsprosessene. Også når det gjelder valg av materialer er miljø viktig. Derfor bruker vi blant annet kun økologiske trykkfarger.

Samtidig som at hensyn til miljø og arbeidsforhold samt kvalitet er viktig for oss, gjør vi det vi kan for å leve opp til vårt mantra: «skreddersøm skal ikke koste skjorta». Når du handler hos Camisa, skal du få produkter som er skreddersydd etter dine ønsker, til overkommelige priser.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med design av treningstøy med logo etter dine ønsker og preferanser!