STRIKKEGENSER RICHMOND NIMBUS

Varekode: NIMBUS RICHMOND STRIKKEGENSERE

STRIKKEGENSER RICHMOND NIMBUS er en genser av deilig merinoull og innehar mange moderne designdetaljer, slik som den populære O-neck, saddle sleeve skuldre og rib i krage, mansjett og bunn. Den super fine merino blandingen gjør den til et essensielt stykke bekledning til din garderobe, slik at du alltid kan gå stilig kledd. Perfekt som det ekstra lag og samtidig elegant nok til å bære alene. Genserener laget med fully fashioned finish strikketeknikk. Dette gir et elegant og profesjonelt utseende, og den tilpassede passformen gjør den både lett og komfortabel å ha på.

Den fine Merino-ulla gir dette strikket en myk, lett og luksuriøs følelse. På grunn av dens tynne diameter er ikke Merino kløende eller grov som tykkere ull, men tilbyr likevel imponerende fuktabsorberende, isolerende, temperaturregulerende, lukthemmende, pustende og elastiske egenskaper.Gjennom nytekning har Nimbus® CPH endret persepsjonen av hva profilklær kan være. Dette med sitt hovedfokus på å skape High-end corporate fashion kolleksjoner av premium kvalitet.

STRIKKEGENSER RICHMOND NIMBUS kan leveres både med og uten logomerking. Vi har showroom med mulighet for å se og prøve plaggene.

Ta kontakt med oss for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Størrelser Unisex/Herre S – 4XL | Materiale: 50% merinoull, Biella Yarn/ 50% anti-peeling akryl | Vekt: 155 g/m²

 

 

 

 

Farger:

Black (N)Grey Melange (N)Navy (N) Se alle farger Se færre farger
Se målskjema