Caps med logo

Caps med logo er både kult, praktisk og effektivt som profileringsartikkel. I tillegg er det en gave som både kunder, samarbeidspartnere og ansatte vil bli glade for. Caps kan brukes til så mangt. Både på arbeid og på fritiden. Dessuten er det en relativt kostnadseffektiv profileringsartikkel, med høy profileringsverdi.

Hos Camisa finner du et stort utvalg capser som kan leveres med din bedrifts logo eller trykk, i den eller de fargene du ønsker.

For oss i Camisa har det alltid vært viktig å kunne levere skreddersøm som ikke koster skjorta. Vi tilpasser produktene etter dine ønsker, slik at de passer din visuelle profil. Samtidig fokuserer vi på å holde prisene nede og kvaliteten oppe. Både sluttproduktet og alle ledd av produksjonsprosessen skal holde høy kvalitet. Derfor har vi valgt å produsere alle profileringsartiklene i Estland, på fabrikker vi samarbeider tett med. Materialer og trykkfarger er miljøvennlige, og arbeidsforholdene på fabrikkene er gode.

Invester i caps med logo til dine ansatte, kunder eller samarbeidspartnere, du også. Gi capsene i julegave, bruk dem som en del av arbeidsantrekket eller som give-aways på messer og lignende. Ta kontakt med oss i Camisa, så hjelper vi deg med design og produksjon av capser med din bedrifts logo!