Genser med trykk

Genser med trykk av bedriftens logo eller slagord er både populært, praktisk og effektivt –  som profileringsartikkel og som en del av arbeidsantrekket.

Hos Camisa kan du bestille gensere i alle varianter, fra flotte strikkegensere og strikkejakker til hettegensere og collegegensere. I tråd med vårt mantra «skreddersøm skal ikke koste skjorta», kan alle genserne tilpasses og endres etter dine ønsker, uten at prisene blir urimelig høye. Både passform, materialer og farger kan endres på. I tillegg kan vi plassere din logo, ditt slagord eller annet trykk der på genseren du synes det passer best, i valgt skrift, farge og størrelse.

Når du bestiller genser med trykk fra Camisa, kan du være trygg både på at kvaliteten er topp og at etiske og miljømessige hensyn er tatt. Vi produserer alle genserne på fabrikker i Estland, som vi har et tett samarbeid med. Arbeidsforholdene på fabrikkene er gode og produksjonsmetodene er miljøvennlige. Vi bruker også mye økologisk bomull og andre miljøvennlige materialer, og trykkfargene som benyttes er økologisk godkjente.

Ta kontakt med oss for bestilling av gensere med trykk, så hjelper vi deg med skreddersøm av genserne som representerer din bedrift, organisasjon eller lag på best mulig vis!

PS! Se også vårt store utvalg i jakker med logo og trykk.