Luer med logo

Luer med logo er populære og effektive profileringsartikler, som kunder, ansatte og samarbeidspartnere vil sette pris på. Hos Camisa finner du et stort utvalg i ulike luer som kan leveres med trykk av din logo. Enten du er ute etter deilige bambusluer som både puster og varmer godt, ribbestrikkede luer eller luer med dusk – finner du det hos oss. Klassiske luer med brettekant, som er like fine å bruke både i jobbsammenheng som i skiløypa, har vi selvfølgelig også.

I tillegg kan vi levere både pannebånd og hals med logo. Spesielt populære er våre multihalser, som kan brukes både som lue, pannebånd og hals.

Alle luene og halsene kan leveres i ønsket farge og design, slik at de representerer din bedrift på best mulig måte. Vi i Camisa er stolte av å kunne si at vi leverer skreddersydde profileringsartikler av høy kvalitet, til gode priser. «Skreddersøm skal ikke koste skjorta», er vårt mantra.

Kvalitet i alle ledd av produksjonsprosessen er vel så viktig som kvalitet på sluttproduktet. Derfor produserer vi alle profileringsartiklene på fabrikker i Estland, som vi har tett samarbeid med. Arbeidsforholdene på fabrikkene er gode, og hensynet til miljøet tas på høyeste alvor i alt fra materialvalg til avfallshåndtering.

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med design og produksjon av halser eller luer med logo!