T-skjorter med trykk

T-skjorter med trykk av egen logo, slagord eller lignende er Camisas spesialitet! Siden vi startet med produksjon av profileringsartikler og profilklær i 1987 har vi designet og produsert utallige t-skjorter til bedrifter, lag og foreninger. Vi tør påstå at vi har Norges største utvalg i t-skjorter!

Hos oss finner du klassiske T-skjorter med rund hals, v-hals, tekniske T-skjorter og singletter. T-skjortene kommer i ulike materialer, blant annet leverer i økologisk bomull, bambus eller bomullsjersey.

En T-skjorte er den ultimate profileringsartikkel. Ikke bare er det noe absolutt alle kan bruke, men en T-skjorte med trykk har høy profileringsverdi samtidig som den er en kostnadseffektiv profileringsartikkel.

Vi i Camisa har lang erfaring med design og skreddersøm av T-skjorter med trykk, til en overkommelig pris. Vårt mantra er: «skreddersøm skal ikke koste skjorta». Uansett hvordan du ønsker at t-skjortene dine skal se ut med tanke på farge, fasong, materialer og logotrykk, fikser vi det – uten at det går på bekostning av kvalitet.

Både på sluttproduktet og i alle ledd av produksjonsprosessen er kvalitet viktig for oss. Derfor produserer vi alt av profilklær på fabrikker i Estland, som vi samarbeider tett med. Vi sørger for at arbeidsforholdene på fabrikkene er gode, samt at produksjonen foregår på miljøvennlig vis.

Ta kontakt med oss, så finner vi sammen løsningene som passer best for ditt formål.