BOBLEJAKKE Zepelin TeeJays®

Varekode: M 9630 / 481.54 D 9631 / 454.54

BOBLEJAKKE Zepelin fra TeeJays® er en bestselgende og lettvektig polstret jakke, med et unikt design, laget av høykvalitets materialer. Laget i 100% Polyester 300T – en veveteknikk som gir stoffet en glatt, myk og luksuriøs følelse. Betegnelsen «300T» refererer til høy trådtetthet i tekstiler, som gir jevn overflate og myk tekstur. Ofte brukt i kvalitetsklær som jakker og sengetøy for god balanse mellom tetthet og komfort. Jakken er utstyrt med to store frontlommer, en innerlomme, førsteklasses glidelåser, elastiske mansjetter og en formet passform som gir en moderne silhuett. Forhøyet krage med hakebeskyttelse. Den vannavstøtende egenskapen gjør den perfekt for uforutsigbart vær. Tilgjengelig i en elegant palett av farger, inkludert Sort, Mørk Oliven, Dyp Marine, og Space Grey. Størrelsesutvalget varierer fra S til 3XL (* og 4XL-5XL i fargene black og deep navy), slik at alle kan finne den perfekte passformen. Egnet for brodering av logo til bedrifter, lag og organisasjoner.

Camisa tilbyr rimelige priser for logomerking og har et Showroom med vårt produktutvalg. Vårt team hjelper deg med å velge riktige produkter som passer til din profil og formål. KONTAKT OSS i dag for å avtale prøving, skreddersydde løsninger og spesialtilbud som passer dine behov.

PRODUKTINFORMASJON
Farger Black (*) / Deep Navy (*) / Dark Olive / Space Grey | Størrelser XS – 3XL (*4XL – 5XL) | Materiale 100% Polyester 300T | Vekt 344 g/m² | Vannavstøtende | Kvalitetsglidelås | Egnet for brodering

 

Farger:

BlackDark OliveDeep NavySpace Grey Se alle farger Se færre farger