T-skjorter

T-skjorter med logo er Camisas spesialitet! Vi har unik kompetanse innen profilering, og kan levere logo/design i alt av trykketeknikker. Vi hjelper deg å velge mellom de ulike metodene, basert på din logo og formål. Camisa har lang erfaring og hjelper din bedrift, lag eller organisasjon å velge riktig løsning tilpasset deres formål. Hos oss finner du klassiske T-skjorter med rund hals, v-hals og tekniske T-skjorter. Det du ikke finner skreddersyr vi på spesialmål i egne produksjonslokaler! Dette gir deg muligheten til å skape det du ikke finner. Vi benytter kun kvalitetsmaterialer i egen produksjon med skreddersøm, og kan blant annet leveres i økologisk bomull, bambus eller bomullsjersey. Vi tør derfor å påstå at vi har Norges største utvalg i T-skjorter!

Camisa startet med produksjon av profileringsartikler og profilklær i 1987. Siden den gang har vi designet og produsert utallige T-skjorter til bedrifter, lag og foreninger.

En T-skjorte er den ultimate profileringsartikkel. Ikke bare er det noe absolutt alle kan bruke, men en T-skjorte med trykk har høy profileringsverdi samtidig som den er en kostnadseffektiv profileringsartikkel.

Vi i Camisa har lang erfaring med design og produksjon av T-skjorter med trykk, til en overkommelig pris. Vårt mantra er: «skreddersøm skal ikke koste skjorta». Uansett hvordan du ønsker at T-skjortene dine skal se ut med tanke på farge, fasong, materialer og logotrykk, fikser vi det – uten at det går på bekostning av kvalitet!

Både på sluttproduktet og i alle ledd av produksjonsprosessen er kvalitet viktig for oss. Derfor produserer vi alt av profilklær på fabrikker i Europa med partnere som vi samarbeider tett med. Vi sørger for at arbeidsforholdene på fabrikkene er gode, samt at produksjonen foregår på miljøvennlig vis.

Ta kontakt med oss, så finner vi løsningene som passer best for ditt formål.