Profilklær med logo

Profilklær med logo eller trykk etter eget design, er Camisas spesialitet! Vi skreddersyr tekstiler og har et stort utvalg av kvalitetsmerker. Siden 1987 har vi levert profilklær til utallige bedrifter, lag og organisasjoner. Her hos oss finner du alt i fra t-skjorter, tennisskjorter og skjorter til undertøy, sokker, ytterjakker, fritidsklær og uniformering. Med vår egen tekstilproduksjon kan vi levere kolleksjoner på mål. Camisa har lang erfaring og hjelper din bedrift, lag, forening eller organisasjon å velge riktig løsning tilpasset deres formål. Vi har unik kompetanse innen profilering, og kan levere logo/design i alt av designteknikker; fra silketrykk, preging, brodering, embossing, debossing og digitalt trykk m.m.

Nøkkelen til vår suksess igjennom mer enn 30 år i profileringsbransjen har vært kontinuerlig fokus på å levere kvalitet til gode priser. Mantraet har vært, og er fortsatt: «skreddersøm skal ikke koste skjorta».

Vi vet at dine forventninger er høye, både når det gjelder kvalitet på sluttproduktet og klærnes profileringsverdi. Samtidig bryr du deg sikkert, i likhet med oss, om hvordan profilklærne er produsert – både av hensyn til miljø og arbeidsforholdene til dem som jobber i produksjonen. Dette tar vi på alvor. Derfor velger vi kun de beste råvarene og vi produserer alle klærne våre i Estland, på fabrikker vi samarbeider tett med.

I tillegg til kvalitet og gode priser, er utvalg viktig for oss. Vi vil at du til enhver tid skal finne alt du trenger av profilklær her hos oss. Og dersom vi ikke har det du er på utkikk etter – skreddersyr vi det for deg. Ta gjerne kontakt med oss, så designer vi sammen profilklærne du trenger!