Julegaver med logo

Julegaver med logo kan bidra til å øke merkevarekjennskapen og markedsføre virksomheten din. Profilerte gaver kan være en flott måte å takke medarbeidere, samarbeidspartnere og kunder for støtten og innsatsen gjennom året. Ved å velge spesielle produkter som passer din bedrifts visuelle profil, kan du vise at du verdsetter dine forretningsforbindelser og tar omsorg for detaljene. Her kan du se utvalgte kvalitetsprodukter til din inspirasjon. Hvis du leter etter noe spesielt? Har du spørsmål eller ønsker hjelp med å finne passende julegaver? Ta kontakt med Camisa for å starte planleggingen og få hjelp til å oppfylle dine ønsker til jul.

Camisa leverer julegaver med logo til bedrifter, lag og organisasjoner, og sender over hele landet. Vi samarbeider med Europas største grossister som gir deg tilgang på et enormt sortiment. Vi er mer enn gjerne behjelpelig med å gi julegavetips og finne fram gaver som står på din ønskeliste.

Hele vårt sortiment kan leveres med logo. Finner du ikke det du leter etter? Det du ser er bare et lite utvalg av det vi faktisk kan tilby – tenk deg de mulighetene! Samtidig kan vi skreddersy tekstiler med OEKO-TEX® sertifiserte materialer dersom du trenger noe på spesialmål.

Firmagaver under 5000,- per stykk er innenfor den skattefrie beløpsgrensen for gaver til ansatte.

Søk i produkter