Hotell, Restaurant & Catering

Arbeidsklær med logo for hotell, restaurant og catering. Alle som jobber i hotell- og restaurantbransjen vet hvor viktig det er med gode arbeidsklær. Klærne skal se bra ut og representere bedriften på en god måte. Det er høyst nødvendig at de er behagelige og praktiske i bruk, da man i løpet av en hektisk arbeidshverdag gjerne må både løpe og løfte. Vi har alt fra PROMO-forklær til slitesterke uniformer med innovativt design og dekorative detaljer. Sammen kartlegger vi mulighetene og finner gode løsninger. Vi i Camisa vet også at visuell profil er viktig. Derfor tilbyr vi skreddersøm av arbeidsuniformer til en overkommelig pris. Du velger naturligvis både passform, farge og eventuell plassering av din bedrifts logo på antrekkene.

Samtidig som at arbeidsuniformen skal se bra ut og være god å ha på, må den også være slitesterk. Et arbeidsantrekk skal tåle litt røff bruk og søl, den skal tåle å bli brukt mange, mange ganger!

Heldigvis oppfyller arbeidsklærne fra Camisa alle disse kriteriene. Arbeidsuniformene du bestiller hos oss er produsert i gode, holdbare materialer som tåler en krevende arbeidshverdag. Samtidig er materialene valgt med tanke på at plaggene skal holde seg pene og glatte, slik at de ansattes klær bidrar til å representere bedriften på best mulig måte.

Ta kontakt med oss i Camisa, så hjelper vi deg med skreddersøm av arbeidsklær til ditt hotell, restaurant og catering!