Caps, luer & hodeplagg

Caps, luer & hodeplagg med logo er populære og effektive profileringsartikler, som kunder, ansatte og samarbeidspartnere vil sette pris på. Hos Camisa finner du et stort utvalg i ulike hodeplagg som kan leveres med trykk av din logo. Her finner du noe for enhver! Enten du er ute etter capser, bøttehatter, deilige bambusluer som både puster og varmer godt, ribbestrikkede luer eller luer med dusk – finner du det hos oss. Klassiske luer med brettekant, som er like fine å bruke både i jobbsammenheng som i skiløypa, har vi selvfølgelig også. Camisa leverer caps, luer & hodeplagg med logo til bedrifter, lag, foreninger og organisasjoner. Vi hjelper deg å velge riktig profilprodukter og designteknikk til ditt formål.

I tillegg kan vi levere både pannebånd og hals med logo. Spesielt populære er våre multihalser, som kan brukes både som lue, pannebånd og hals.

Alle luene og halsene kan leveres i ønsket farge og design, slik at de representerer din bedrift på best mulig måte. Vi i Camisa er stolte av å kunne si at vi leverer skreddersydde profileringsartikler av høy kvalitet, til gode priser. «Skreddersøm skal ikke koste skjorta», er vårt mantra.

Kvalitet i alle ledd av produksjonsprosessen er vel så viktig som kvalitet på sluttproduktet. Derfor produserer vi alle profileringsartiklene på fabrikker i Europa, ned partnere som vi har tett samarbeid med. Arbeidsforholdene på fabrikkene er gode, og hensynet til miljøet tas på høyeste alvor i alt fra materialvalg til avfallshåndtering.

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med design og produksjon av halser eller luer med logo!